Koppelträning för valp

Koppel, kontakt och inkallning med valp

Ny kurs!

 

Välkommen till vår kurs om ”Hur du ska tänka kring valp och koppelgående för att inte lära den att dra, ha dåligt fokus och inte komma på inkallning”. I denna kurs kommer vi att ge dig verktygen och kunskapen för att etablera en stark grund för bra kontakt och följsamhet med din valp, även under distraherande situationer.

 

Genom att delta i denna kurs kommer du att lära dig effektiva strategier för att undvika vanliga misstag som kan leda till att valpar drar i kopplet, har dåligt fokus och inte kommer på inkallning. Vi kommer att ge dig konkreta metoder och tekniker för att träna din valp på ett positivt och belöningsbaserat sätt, vilket kommer att stärka er relation och göra träningen rolig för både dig och din valp. Du kommer att lära dig att förstå din valps beteende och kommunicera på ett sätt som gör det lättare för den att förstå vad du förväntar dig. Vi kommer också att fokusera på att hantera distraktioner och stärka valpens förmåga att hålla fokus även i utmanande miljöer.

Här är några nyckelpunkter i vår kurs:

  1. Bygga en stark grund: Du kommer att lära dig att etablera en stark grund för kommunikation och samarbete med din valp. Detta innefattar att skapa en positiv och tillitsfull relation samt tydligt definiera förväntningar och regler.
  2. Positiv förstärkning: Vi fokuserar på positiv förstärkning som en metod för att belöna önskat beteende hos din valp. Genom att använda belöningar och beröm för att förstärka positiva beteenden kommer din valp att bli motiverad att vara uppmärksam och följsam.
  3. Hantera distraktioner: Vi kommer att ge dig verktyg och tekniker för att träna din valp att hålla fokus även när det finns distraherande faktorer i omgivningen. Detta kommer att göra det möjligt för dig att ha bra kontakt och följsamhet även när ni befinner er i utmanande situationer utomhus.
  4. Inkallningsträning: Inkallning är en viktig färdighet för varje valp. Vi kommer att lära dig effektiva sätt att träna din valp på en pålitlig inkallning, vilket kommer att ge dig trygghet och valpen frihet att utforska världen utan att riskera sin säkerhet.

Genom att delta i denna kurs kommer du att få kunskap och praktiska färdigheter för att skapa en stark och följsam relation med din valp. Du kommer att uppleva glädjen och fördelarna med att ha en valp som är uppmärksam, följsam och lyhörd även i utmanande miljöer.

Klicka här för att köpa kursen och läsa mer om innehållet

Privatträning

En beteendeutredning är en analys och kartläggning på hundens vanor, erfarenheter och hälsostatus.

Dela inlägget

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen