5.00
(2 Betyg)

Koppelträning, kontakt och inkallning med valp

Okategoriserade
Önskelista Dela
Dela kurs
Sidlänk
Dela på sociala medier

Om kursen

Koppelträning, kontakt och inkallning med valp

Vad kommer du att lära dig?

  • Denna kursen lär dig hur du ska tänka kring valp och koppelgående för att inte lära hunden att dra, ha dåligt fokus och inte komma på inkallning. Istället med hjälp av dessa videos grundar du för att få bra kontakt, fotgående och följsamhet ute trots distraktioner. En kurs för dig med valp eller ny omplasseringshund. När du köpt kursen har du föralltid tillgång till den.

Kursinnehåll

Inkallning

  • 10v valp lös i skogen träning
    11:58:00
  • Inkallning kring distraktioner
    08:52:00

Koppel

SEO text
Välkommen till vår kurs om "Hur du ska tänka kring valp och koppelgående för att inte lära den att dra, ha dåligt fokus och inte komma på inkallning". I denna kurs kommer vi att ge dig verktygen och kunskapen för att etablera en stark grund för bra kontakt och följsamhet med din valp, även under distraherande situationer. Genom att delta i denna kurs kommer du att lära dig effektiva strategier för att undvika vanliga misstag som kan leda till att valpar drar i kopplet, har dåligt fokus och inte kommer på inkallning. Vi kommer att ge dig konkreta metoder och tekniker för att träna din valp på ett positivt och belöningsbaserat sätt, vilket kommer att stärka er relation och göra träningen rolig för både dig och din valp. Våra erfarna instruktörer kommer att guida dig genom olika övningar och scenarier för att hjälpa dig att skapa goda vanor redan från början. Du kommer att lära dig att förstå din valps beteende och kommunicera på ett sätt som gör det lättare för den att förstå vad du förväntar dig. Vi kommer också att fokusera på att hantera distraktioner och stärka valpens förmåga att hålla fokus även i utmanande miljöer. Här är några nyckelpunkter i vår kurs: Bygga en stark grund: Du kommer att lära dig att etablera en stark grund för kommunikation och samarbete med din valp. Detta innefattar att skapa en positiv och tillitsfull relation samt tydligt definiera förväntningar och regler. Positiv förstärkning: Vi fokuserar på positiv förstärkning som en metod för att belöna önskat beteende hos din valp. Genom att använda belöningar och beröm för att förstärka positiva beteenden kommer din valp att bli motiverad att vara uppmärksam och följsam. Hantera distraktioner: Vi kommer att ge dig verktyg och tekniker för att träna din valp att hålla fokus även när det finns distraherande faktorer i omgivningen. Detta kommer att göra det möjligt för dig att ha bra kontakt och följsamhet även när ni befinner er i utmanande situationer utomhus. Inkallningsträning: Inkallning är en viktig färdighet för varje valp. Vi kommer att lära dig effektiva sätt att träna din valp på en pålitlig inkallning, vilket kommer att ge dig trygghet och valpen frihet att utforska världen utan att riskera sin säkerhet. Genom att delta i denna kurs kommer du att få kunskap och praktiska färdigheter för att skapa en stark och följsam relation med din valp. Du kommer att uppleva glädjen och fördelarna med att ha en valp som är uppmärksam, följsam och lyhörd även i utmanande miljöer. Ta chansen att investera i dig själv och din val

Betyg och recensioner från studenter

5.0
Totalt 2 Betyg
5
2 Betyg
4
0 Betyg
3
0 Betyg
2
0 Betyg
1
0 Betyg
ST
för 10 månader sedan
Mycket bra och lärorik kurs.
LB
för 10 månader sedan
Mycket bra och tydlig kurs. Den går igenom grunderna på ett enkelt sett som man snabbt kan ta med sig ut på promenaden. Många tankeställare även för mig som haft hund i många år.

Kan även starkt rekommendera labanbags 5m koppel för att träna övningarna i denna kurs. Älskar det kopplet.
Rulla till toppen