Om mig

Cert. hundpsykolog via hundens hus och H-märkt med sveriges hundföretagare (kvalitets stämpel för branchen)

Hur jag jobbar med hundbeteenden

Jag jobbar med belöningsbaserad inlärning där hundens välmående och egen kontroll står i fokus. Jag är H-märkt och har ett etiskt grundtänk samt följer den senaste forskningen.
Genom kurs och privatträning är mitt främsta mål att effektivisera träningen och ge råd och träningsplaner som ger så bra resultat som möjligt. Mitt mål är att utbilda dig på ett pedagogiskt sätt till att bli en bättre hundtränare och förstå din hund bättre. Med min egna omplaceringshund laban har jag jobbat med utmaningar som aggressioner mot hundar och människor i möte samt rädsla för nya miljöer och lukter.

Min hundpsykolog utbildning inkluderar:
Hundens inlärning, pedagogik, metodik, kursplanering, coaching, valpens utveckling, stress, rädsla, aggression, aktivering, inlärningens ABC, hundens behov, mat, hälsovård, lugnande massage, sjukdomar hos hund mm. Analysmetoder t.ex. beteende och stressanalys, ångest, chock, chockbehandling, sjukdomar och fysiska orsaker till problembeteenden. Etologi, raskunskap, hundens beteendebiologi, berikning och livskvalité.
klemminghundar

Pågående: Företagsekonomiska institutet F&B 2022

Pågående: Viltspårsinstruktör 2022

Certifierad Hundpsykolog  Hundenshus 2020

Certifierad hundinstruktör Hundenshus 2019

Svenska kennelklubbens uppfördarutbildning  2019

Dogshelter i Spanien 2019

Hunddagis i oslo 2018

Hundpsykolog Göteborg