Valpkurs i Strömstad / Grebbestad

 
Valpkurs i strömstad / grebbestad
Valpkurs i strömstad / grebbestad

Valpkurs i strömstad / grebbestad

Drömmer du om att ha en lydig, välanpassad och välmående valp som blir din bästa vän? Då har vi den perfekta lösningen för dig och din lilla fyrbenta kompis! Vår Valpkurs är skräddarsydd för att ge er den bästa möjliga starten på er gemensamma resa. Här är några anledningar till varför du inte vill missa vår Valpkurs:
  1. Professionella instruktörer: Våra erfarna och engagerade instruktörer älskar hundar och har omfattande kunskap om hundträning och beteende. De är dedikerade till att skapa en positiv och rolig inlärningsmiljö för både dig och din valp.
  2. Grundläggande lydnad: Under kursen kommer vi att täcka viktiga lydnadsfärdigheter som sitter, liggande, stanna kvar, koppelträning och mer. Dessa grundläggande färdigheter är grunden för att bygga ett starkt och harmoniskt förhållande med din valp.
  3. Socialisering: Din valp kommer att få möjlighet att träffa och interagera med andra valpar i en kontrollerad miljö. Detta är avgörande för att främja positiva sociala beteenden och minska risken för rädslor eller aggression senare i livet.
  4. Hantering och vardagsrutiner: Vi kommer att hjälpa dig att förstå hur du ska hantera och vårda din valp på bästa sätt. Allt från borstning och kloklippning till hur du introducerar den till nya situationer och människor.
  5. Förenkla kommunikation: Vi kommer att hjälpa dig att förstå din valps signaler och beteenden bättre. Detta gör det lättare att kommunicera och skapa förtroende mellan dig och din valp.
  6. Rolig och givande upplevelse: Utöver allt lärande kommer du och din valp att ha otroligt roligt tillsammans! Vi tror att träning ska vara glädjefyllt för både människa och hund, och det är precis vad vi strävar efter att erbjuda.
🎁 Som ett extra erbjudande får du även med dig en härlig goodiebag till din valp för att göra kursen ännu mer minnesvärd. Så missa inte chansen att ge din valp den bästa starten i livet! Anmäl dig till vår Valpkurs i Strömstad / Grebbestad redan idag och se hur ni tillsammans kan skapa en underbar framtid. Kontakta oss för mer information och bokning. Vi ser fram emot att träffa dig och din valp inom kort! 🐕 klicka här för att kolla alla datum      

Privatträning

En beteendeutredning är en analys och kartläggning på hundens vanor, erfarenheter och hälsostatus.

Dela inlägget

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen