Valpkurs i stenungssund, spekeröd och kungälv

Valpkurs i stenungssund, spekeröd och kungälv

Letar du efter en valpkurs i Stenungsund för att ge din lilla pälsboll en bra start i livet? Då har du kommit rätt! Vi erbjuder en högkvalitativ valpkurs som kommer att ge dig och din valp de nödvändiga verktygen för en lyckad uppfostran.

 

Vår valpkurs är utformad för att hjälpa både dig och din valp att lära er grunderna i lydnad och socialisering. Vi fokuserar på att bygga upp en stark relation mellan dig och din valp samtidigt som vi introducerar viktiga kommandon och rutiner. Vi tror på positiv förstärkning som träningsmetod, vilket skapar en positiv inlärningsmiljö för din valp.

Under valpkursen får ni möjlighet att träffa andra valpar och deras ägare. Detta ger er en chans att öva på socialisering och samspel i en trygg och kontrollerad miljö. Vi fokuserar också på att hantera vanliga utmaningar som valpar kan ställa, till exempel rumsrenhet, hantering, och enkel vardagslydnad.

Vårt erfarna tränarteam kommer att guida er genom varje steg och ge er individuell feedback och rådgivning. Vi är här för att besvara dina frågor och ge dig stöd under hela kursens gång.

 

VALPKURS STENUNGSSUND
valpkurs i stenungssund, spekeröd och kungälv

För att optimera din valps inlärning och träning, erbjuder vi små kursgrupper för att säkerställa en personlig och effektiv inlärningsmiljö. På så sätt kan vi anpassa träningen efter varje valps behov och ge er den uppmärksamhet ni förtjänar.

Vårt mål är att ge dig och din valp en positiv och givande upplevelse genom vår valpkurs. Vi strävar efter att ge er de verktyg ni behöver för att bygga en stark och harmonisk relation som varar livet ut.

 

LÄs mer om kursstarterna här

För att anmäla dig till vår valpkurs i Stenungsund och ta det första steget mot en välinlärda och lycklig valp, kontakta oss idag. Vi ser fram emot att träffa dig och din valp och hjälpa er på er träningsresa!

Privatträning

En beteendeutredning är en analys och kartläggning på hundens vanor, erfarenheter och hälsostatus.

Dela inlägget

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen