Unghundskurs nära uddevalla

labanbags

 

Unghundskurs nära uddevalla

 

Välkommen till min unghundskurs nära Uddevalla i spekeröd 30 min från uddevalla – den perfekta platsen för att stärka bandet mellan dig och din unga fyrbenta vän samtidigt som ni tränar viktiga färdigheter för ett lyckligt och balanserat liv tillsammans.


Vår unghundskurs är utformad specifikt för hundar i åldern 6 månader till 1,5 år och fokuserar på att bygga en stark grund för lydnad, socialisering och allmän träning. Här är några anledningar till varför vår kurs är ett utmärkt val:


1. Erfaren och professionell tränare: Vår tränare är kunnig och erfaren när det gäller att arbeta med unga hundar. De kommer att ge dig praktiska råd och användbara verktyg för att träna och hantera din unghund på ett effektivt sätt.

2. Lydnadsträning: Vi fokuserar på att etablera grundläggande lydnadskommandon som sitt, ligg, stanna kvar, inkallning och gå i koppel. Dessa färdigheter är avgörande för att skapa en säker och harmonisk relation med din hund.

3. Socialisering: Under kursen får din hund möjlighet att träffa och interagera med andra unghundar i en kontrollerad och säker miljö. Detta hjälper till att främja socialisering och goda beteenden gentemot andra hundar och människor.

4. Problemlösning: Om du står inför specifika utmaningar med din unghund, som rumsrenhet, skällande eller separationångest, kommer vår tränare att ge individuell vägledning och stöd för att övervinna dessa problem.

5. Roliga och stimulerande aktiviteter: Vår kurs inkluderar också roliga och stimulerande aktiviteter som hjälper till att bygga förtroende och stärka bandet mellan dig och din hund. Detta kan inkludera lek, enkla spårningsövningar och enklare trickträning.

6. Trygg och stödjande miljö: Vi strävar efter att skapa en trygg och stödjande miljö där både hundägare och hundar kan trivas och växa. Du kommer att få möjlighet att dela erfarenheter och lära dig av andra hundägare i gruppen.

Varje hund är unik, och vår unghundskurs anpassas för att möta behoven hos både hund och ägare. Vi ser fram emot att välkomna dig och din unghund till vår kurs nära Uddevalla och hjälpa er att bygga en solid grund för ett framgångsrikt hundägarskap. Klicka här för att se utbudet av kurser 


Vill du helldre gå en unghundskurs online kolla i kursen här nedan

Privatträning

En beteendeutredning är en analys och kartläggning på hundens vanor, erfarenheter och hälsostatus.

Dela inlägget

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen