Mitt lilla företag i mölndals posten

mölndals posten

 

För ett tag sen blev jag uppringd av Mölndals posten

För 3 år sen sa jag upp min anställning och satsade allt på min stora dröm – Hundar. Min vision är att hjälpa fler hundar och människor att förstå varandra och sprida bra belöningsbaserad hundträning som baserar sig på hundens egna intiativ och fria val. Det är viktigt för mig att alla hundar har det så bra som möjligt psykiskt. Jag försöker vara öppensinnad, lyhörd för relevant feedback, nyfiken och hungrig för att lära mig mer, ta mer utbildningar. Jag försöker gå min egna väg och inte så mycket efter böcker, trender och normer. Jag har alltid haft en speciell förmåga med djuren som jag litar på och jag försöker lyssna in och anpassa extremt mycket efter vad just den individen jag har framför mig uttrycker. Jag har lärt mig att tro och lita på min egen förmåga.

Mina mål är att skapa hundsim och anläggning för reaktiva hundar, hundpensionat, fler kurser och privatträningar som alla har råd med.

Hela artikeln finns att läsa här Gå till artikeln

Privatträning

En beteendeutredning är en analys och kartläggning på hundens vanor, erfarenheter och hälsostatus.

Dela inlägget

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen