Kloklippkurs online, därför ska du träna kloklipp med hunden

https://www.encefalon.se/
https://www.encefalon.se/
 

Kloklippkurs online 

Kursbeskrivning: I denna kurs lär du dig hanteringsträning med fokus på kloklippning för hundar. Genom att följa Nathalie och Sofia när de tränar Mickey, en hund som är rädd för att klippa klor, kommer du att få värdefulla insikter om belöningsbaserad träning. Kursen är perfekt för hundägare som vill lära sig att hantera rädslor och förbättra sin relation med sin hund.

Fördelar med kursen:

  • 100% belöningsbaserad träning
  • Videobaserad kurs som ger dig tillgång till innehållet för alltid
  • Förbättrar allmän hanteringsträning, inklusive borstning, täckes- och selehantering, samt torkning av tassar
  • Garanterar nya insikter och förhoppningsvis kan du klippa hundens klor på egen hand inom kort.

Målgrupp: Kursen riktar sig till hundägare som vill lära sig hanteringsträning med fokus på kloklippning. Kursen är också användbar för de som vill förbättra sin relation med sin hund och hantera andra rädslor.

https://www.encefalon.se/

Varför du ska träna kloklippning med din hund: Kloklippning kan vara en stressig upplevelse för både hundar och deras ägare. Genom att träna kloklippning med din hund kan du minska stressen och förbättra din relation med din hund. Här är några fördelar med att träna kloklippning:

  • Minska stressen: Genom att träna kloklippning med din hund, kan du gradvis vänja din hund vid proceduren. Detta kan minska stressen och göra kloklippning enklare och mindre traumatiskt för både dig och din hund.
  • Öka självförtroendet: När du tränar kloklippning med din hund, ger du din hund en känsla av kontroll och ökar dess självförtroende. Detta kan göra det enklare att hantera andra rädslor och utmaningar i framtiden.
  • Förbättra relationen: Genom att träna kloklippning med din hund, visar du att du bryr dig om dess välbefinnande och hälsa. Detta kan stärka bandet mellan dig och din hund och göra det enklare att hantera andra träningssituationer.
  • Spara pengar: Genom att klippa din hunds klor själv, kan du spara pengar på att ta den till en professionell groomer. Det kan också minska risken för skador om du vet vad du gör.

Sammanfattningsvis, att träna kloklippning med din hund kan ha många fördelar. Det kan minska stressen för både dig och din hund, öka dess självförtroende, förbättra relationen och spara pengar.

Köp kursen online här nedan – kloklipp för enkla till avancerade fall

Privatträning

En beteendeutredning är en analys och kartläggning på hundens vanor, erfarenheter och hälsostatus.

Dela inlägget

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen