Hundgodisväska som sitter stabilt

hundgodisväska
hundgodisväska

Hundgodisväska som sitter stabilt

 

Så säger kunderna om labanbags:

 

Nu har jag testat alla nästa modeller som finns. Rain, dressy, häst, dubbel och enkel. Och alla har varit över förväntan. Jag har en i bilen, en hemma, en på jobbet. Har häst för spår och träning där leksaker och större grejer ska få plats. Enkel dressy och rain för vardagspromenader och dubbel dressy för när jag jobbar och behöver ha flera olika sorter godis och kanske även leksak. Det finns verkligen en väska för alla behov.
Bra material, hållbar, lätt att göra ren, sitter där det ska sitta, stilren och snygg är plus i kanten.
Rekommenderar starkt!!!
Creandiencefalon

0m godisväskan

 

Jag startade Labanbags med målet att oftare aktivera våra hundar med hundfordret än att bara ge maten på en skål. Labanbag passar för dagliga promenader, hundträning och hundsport.

Jag började letade efter den perfekta hundgodisväskan. Jag provade flera olika, men var aldrig nöjd. De största problemen var att jag inte ville ha på mig dom då jag inte kände mig snygg och att det var svårt att få upp godiset och även göra rent väskan.

Jag bestämde mig därför för att göra min egen, precis så jag ville ha den.

hundgodisväska
hundgodisväska

Midjemått för bälte:

Small 68,5 – 100 cm
Medium 89 – 140 cm
Large 103 – 190 cm

Läs mer här https://labanbags.com/collections/all

hundgodisväska

Privatträning

En beteendeutredning är en analys och kartläggning på hundens vanor, erfarenheter och hälsostatus.

Dela inlägget

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen