hund youtube kanal

Hund youtube kanal

Visste du att jag har en hund youtube kanal 😀 ? Där delar jag med mig av min vardag och massa tips och tankar kring hund beteenden. På min hund kanal delar jag med mig om mina hundkurser, valpkurser, utbildningen till hundpsykolog och hur de är att starta eget företag sen.

Här hittar du min kanal https://www.youtube.com/channel/UChtSgOrRq9aTrK2TrkT9waQ

Glöm inte prenumerera och klicka på ringklockan så du får notiser varje gång jag lägger upp något.

Ha en fin söndag!

Privatträning

En beteendeutredning är en analys och kartläggning på hundens vanor, erfarenheter och hälsostatus.

Dela inlägget

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *