Gratis mini valpkurs

Okategoriserade
Önskelista Dela
Dela kurs
Sidlänk
Dela på sociala medier

Om kursen

Välkommen till min plattform här får du testa på några videos från min stora valpkurs helt gratis. Köp hela kursen här  och läs mer om vad som ingår

Rabattkod: 20 för 20% på hela kursen huuuur bra!!

Jag som har skapat denna kursen heter Sofia och har ett stort nördigt intresse för hundars beteende och träning, jag har dom senaste 3 åren satsat allt på att jobba med just människor och deras relation till hundar. Jag är utbildad hundinstruktör, viltspårsinstruktör och hundpsykolog. Jag vidareutbildar mig ständigt och djupdyker just nu såklart i valpträning. Våren 2023 skaffade jag Chakra min border terrier valp som jag vill träna upp till viltspårs-champion och freestyle-champion. I mitt yrke träffar jag på dom flesta raserna via privatträning, valpkurs, hundmöteskurs och viltspårskurs som jag har flera gånger i veckan. Jag kommer dela alla mina bästa tips på ett enkelt sätt med människans och hundens känsla i fokus. Valpkursen online är uppbyggd som en story, från den första dagen jag hämtade hem min valp till idag då hon är 7månader, jag delar med mig av när de är kul och mindre kul att ha hund.

Visa mer

Vad kommer du att lära dig?

  • 🏆 På riktigt: Jag delar med mig av när de både går bra och dåligt. Jag tar upp alla dom vanliga jobbiga beteenden som folk brukar fråga om men väldigt sällan tas upp på nätet.
  • 🐾 Personlig: Jag delar video från de riktiga livet, jag förklarar på ett sätt så du ser syfte och mening med att träna.
  • 🌟 Inspiration & motivation: För att träning ska bli av så måste man veta vad och hur man ska göra, i mina filmer får du konkreta råd
  • 🐶 Grundläggande Utbildning för Valpen: Min valpkurs täcker de grundläggande aspekterna av valpträning, inklusive hundens beteende, dina känslor, träningstekniker och vardagliga händelser.
  • 💰 Prisvärdhet: För dig som vill spara tid och pengar samtidigt som du ger din valp en solid utbildning.
  • 🏡 Träning i Hemmet: Du behöver inte betala för privatträning eller resor till kurser. Gruppträning kan också vara en stressfylld miljö för många människor och hundar.
  • 📚 Flexibel Inlärning: Studera när det passar dig bäst. Du kan kolla på filmerna hur många gånger du vill resten av hundens liv. Övningarna passar även till unghundar.
  • 🐾 Skapa en djupare förståelse: Många har teori på valpkurserna men de kan vara svårt att fokusera just då, med onlinekurs kan du kolla i lugn och ro och spola tillbaka för att härma träningen och förstå syftet så att de blir pepp att träna.

Betyg och recensioner från studenter

Ingen recension ännu
Ingen recension ännu
Rulla till toppen