5.00
(3 Betyg)

Valpkurs online

Okategoriserade
Önskelista Dela
Dela kurs
Sidlänk
Dela på sociala medier

Om kursen

Valpkurs online

Jag som har skapat denna kursen heter Sofia och har ett stort nördigt intresse för hundars beteende och träning, jag har dom senaste 3 åren satsat allt på att jobba med just människor och deras relation till hundar. Jag är utbildad hundinstruktör, viltspårsinstruktör och hundpsykolog. Jag vidareutbildar mig ständigt och djupdyker just nu såklart i valpträning. Våren 2023 skaffade jag Chakra min border terrier valp som jag vill träna upp till viltspårs-champion och freestyle-champion. I mitt yrke träffar jag på dom flesta raserna via privatträning, valpkurs, hundmöteskurs och viltspårskurs som jag har flera gånger i veckan. Jag kommer dela alla mina bästa tips på ett enkelt sätt med människans och hundens känsla i fokus. Valpkursen online är uppbyggd som en story, från den första dagen jag hämtade hem min valp till idag då hon är 7månader, jag delar med mig av när de är kul och mindre kul att ha hund.

Mina nyckelord är: på riktigt, personligt och unikt.

🏆 På riktigt: Jag delar med mig av när de både går bra och dåligt. Jag tar upp alla dom vanliga jobbiga beteenden som folk brukar fråga om men väldigt sällan tas upp på nätet.

🐾 Personlig: Jag delar video från de riktiga livet, jag förklarar på ett sätt så du ser syfte och mening med att träna.

🌟 Inspiration & motivation: För att träning ska bli av så måste man veta vad och hur man ska göra, i mina filmer får du konkreta råd

🐶 Grundläggande Utbildning för Valpen: Min valpkurs täcker de grundläggande aspekterna av valpträning, inklusive hundens beteende, dina känslor, träningstekniker och vardagliga händelser.

💰 Prisvärdhet: För dig som vill spara tid och pengar samtidigt som du ger din valp en solid utbildning.

🏡 Träning i Hemmet: Du behöver inte betala för privatträning eller resor till kurser. Gruppträning kan också vara en stressfylld miljö för många människor och hundar.

📚 Flexibel Inlärning: Studera när det passar dig bäst. Du kan kolla på filmerna hur många gånger du vill resten av hundens liv. Övningarna passar även till unghundar.

🐾 Skapa en djupare förståelse: Många har teori på valpkurserna men de kan vara svårt att fokusera just då, med onlinekurs kan du kolla i lugn och ro och spola tillbaka för att härma träningen och förstå syftet så att de blir pepp att träna.

 

Har du en fråga om kursen maila mig här

Visa mer

Vad kommer du att lära dig?

 • I den här kursen kommer du få lära dig hur du tränar din valp till att:
 • Komma på inkallning, hålla bra fokus kring distraktioner, sitt/ligg/stanna/chilla i nya miljöer, miljöträning och socialisering,
 • gå fint i koppel, vara ensam hemma, passera andra hundar lungt på promenaden,
 • inte skälla på tomten och i fönster, klippa klor och annan pälsvård och hanteringsträning,
 • belöningssystem, lek, släpp och ta leksak på signal, hantera frustration hos sig själv och valpen, rumsrenhet, bit i händer och kläder, besöka veterinären, gå på kurser, träffa andra hundar med mer.

Kursinnehåll

Intro

 • Managament
  03:27
 • Rumsrenhet
  05:09
 • Utfodring
  02:15
 • Miljöträning & socialisering
  06:39
 • Lekbelöningssystem
  08:54

Valpar är jobbiga & känslor

Grundträning

Live träningspass

Hantering

Vardagssituationer

Koppel

Stadsvovvar, betonglivet & stress

outro

Betyg och recensioner från studenter

5.0
Totalt 3 Betyg
5
3 Betyg
4
0 Betyg
3
0 Betyg
2
0 Betyg
1
0 Betyg
EA
för 5 månader sedan
Fantastiskt bra kurs! Jag gick på valpkurs hos Sofia i Spekeröd och onlinekursen har verkligen varit super att komplettera med. Nu är valpen snart 6 månader och jag har fortfarande nytta av att gå tillbaka och kolla på klippen ibland för att fräscha upp minnet. Det enda jag önskar är att jag hade hittat Sofia tidigare och tagit onlinekursen innan valpen kom så jag var mer förberedd.
CH
för 7 månader sedan
Precis som Sofia jobbar jag som hundpsykolog/instruktör och jag tycker den här kursen är otroligt bred. Man får SÅ väldigt mycket för pengarna, och jag blir imponerad inte bara av Sofias stora kunskap utan också hennes mod att dela med sig av sina personliga erfarenheter. Om man är en person som föredrar filmer framför textinstruktioner eller stökiga kurser på plats, och man vill ha en kurs som innehåller allt man som valpägare behöver veta och lite till, ska man köpa denna asap!
LS
för 7 månader sedan
En informativ och personlig kurs som är perfekt att komplettera den fysiska valpkursen med. Mer än den vanliga valpkursen och kommer ge dig verktyg att få hunden att lyckas i vardagen. Så kul att som instruktör själv ta inspiration ifrån kollegor i branschen!
Rulla till toppen