Chihuahua gör utfall, aggressiv

Chihuahua gör utfall, aggressiv

Idag ska ni få lära känna Stella lite bättre, hon är rädd och osäker i hundmöte och gör aggressiva utfall för att få avstånd, hon kan även göra så mot nya människor.
Hon är en chihuahua på 7år som jag passar för en barndomskompis just nu (hon är ok att jag pratar om henne). Vad jag tror är att hon har alltid sen hon varit liten blivit överexponerad för både vänners hundar, fester och människor som ska ”hälsa”.


Stella upplever detta som obehag och för att hennes storlek om något bidrar till att världen blir mycket läskigare. Hon har utvecklat aggressivt beteende för att få avstånd, de är lätt att världen missar dessa små hundars små subtila signaler 🙁 just detta är något jag ser MYCKET hos chihuahuor.

Dom ärrr ju så små och söta, de är ju bara att komma en millimeter från ansiktet och stirra dom i ögonen eller lyfta upp dom och hålla fast dom. Människor gör inte riktigt så på stora hundar.

Stella är troligen programmerad så att hon är vaksam till allt nytt, försiktig och reserverad mot främlingar.
Om ni är mer intresserade av de här med att ”hälsa” läs detta inlägget https://www.facebook.com/…/a.170409738…/278718884106358/ +

 https://www.facebook.com/…/a.180027720…/424791039499141/

VIDEO PÅ OSS I STAN

#chihuahua gör utfall

Privatträning

En beteendeutredning är en analys och kartläggning på hundens vanor, erfarenheter och hälsostatus.

Dela inlägget

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen