5.00
(2 Betyg)

Sociala sammanhang & skällande på människor

Okategoriserade
Önskelista Dela
Dela kurs
Sidlänk
Dela på sociala medier

Om kursen

Att ha en hund som skäller på allt och alla kan vara jätte utmanande, ibland behöver man hjälp och mer fördjupning på ämnet. Min hund Laban har slitit just med detta i början när jag tog över han, han var osäker och rädd för nya människor och deras rörelser, idag kan han hantera dom flesta situationerna med min hjälp.

Varför min Kurs Är Perfekt För Dig:

💰 Prisvärd: Slipp oro, timmar på googlande och testande av olika övningar.

🏠 Hantera Gäster och Ringklockan: Om du har svårt att hantera din hunds reaktion på gäster och ringklockan, kommer vår kurs att ge dig konkreta strategier för att skapa en mer välkomnande miljö i ditt hem.

🐶 Introducera Två Hundar: Att introducera två hundar kan vara en utmaning, och vår kurs ger dig steg-för-steg råd för att säkerställa en smidig samlevnad mellan dina fyrbenta familjemedlemmar.

🐕 Skällande på Människor och Osäkerhet: Om din hund har problem med skällande eller visar tecken på osäkerhet, kommer du att lära dig effektiva metoder för att hantera detta beteende och öka din hunds självförtroende.

🏡 Passivitet Inne: Vår kurs tar upp passivitetsfrågor inomhus och hjälper dig att skapa en balanserad och aktiv inomhusmiljö för din hund.

👋 Hälsa eller Inte Hälsa? Lär dig när det är lämpligt att låta din hund hälsa på andra och när det är bäst att undvika det. Detta kommer att förbättra din hunds sociala färdigheter och ditt eget självförtroende som ägare.

Visa mer

Vad kommer du att lära dig?

 • Ringklockan och gäster
 • Introducera två hundar
 • Skällande på människor /osäkerhet
 • Passivitet inne
 • Hälsa eller inte hälsa?

Kursinnehåll

Gäster ringer på

 • Välkommen
  01:00
 • Allt om ringklockan och när gäster kommer in
  05:00
 • Introducera 2 hundar och att få dom att chilla inomhus
  05:02
 • Brytsignal, varför fungerar de inte?
  02:35
 • Snuffelmatta med besökare
  06:03

Sitta ner vid bordet och vara lugn

Träning kring främmande

Kursens innehåll sammanfattat i text

Betyg och recensioner från studenter

5.0
Totalt 2 Betyg
5
2 Betyg
4
0 Betyg
3
0 Betyg
2
0 Betyg
1
0 Betyg
JK
för 12 månader sedan
Tack Sofia för en fantastiskt lärorik kurs. Det är kanonbra med videoformatet då man kan titta tillbaka flera gånger. Du ger konkreta tips som är enkla att tillämpa i vardagen.
AB
för 1 år sedan
En får tillgång till verklighetsbaserade videos vilket var väldigt uppskattat just för att det tar tid att få ett inlärt beteende (som att skälla på olika saker) till att upphöra. Kan varmt rekommendera att ta en onlinekurs för din och din hunds skull, så att ni båda kan undangå stress i vardagen! Dessutom får en tillgång till träningsfiler och dokument som bidrar till mer förståelse till varför ens hun agerar som den gör.
Rulla till toppen