Kloklipp för enkla till avancerade fall

Okategoriserade
Önskelista Dela
Dela kurs
Sidlänk
Dela på sociala medier

Om kursen

I denna kursen kommer vi följa Mickey som är jätte rädd för att klippa klor, han har svårt för att komma nära, ta godis, va kvar och värst av allt att klippa i klon. Följ Nathalie och Sofia som tränar hantering med Mickey. Hanteringsträning är så mycket mer och passar super för dig som har en hund med andra rädslor och vill lära dig hur du kan träna dom. Se Laban som demonstrerar ett slutresultat.

Det absolut billigaste i längden vid kloklipp är att träna din egen hund. Hela kursen är 100% belöningsbaserad och videobaserad och du får tillgång till den för alltid när du väl köpt den.

Visa mer

Vad kommer du att lära dig?

 • I den här kursen kommer du få hjälp med hanteringsträning med fokus kloklippning. Detta passar dig som är intresserad av rädsleträning och vill följa ett fall där vi jobbar tillsammans under 2 månader. Det du kommer få lära dig kommer även göra nytta för all annan träning ni gör ihop och stärka erat band.
 • Mycket i denna kursen kommer också förbättra annan träning och ni kommer garanterat svetsas samman som ett bättre team rent allmänt. Kursen är även hjälpsam för annan typ av hanteringsträning så som borstning, ta på täcke, sele eller halsband samt torka tassar. Kursen kommer garanterat ge nya infallsvinklar i eran hantering och förhoppningsvis kan du klippa en klo inom kort.

Kursinnehåll

Hur uppstår problem

 • Välkommen, nu kör vi
  00:00
 • Hur blev det såhär?
  04:20
 • Valpträning och för hundar som inte har motstånd
  05:57
 • Träningsplan
  00:00
 • Färdigt resultat
  00:53

Klippa klor

Färdigheter för att klippa en klo (Mickey)
Detta avsnitt kommer handla om färdigheter som behövs inför hanteringsträningen, detta avsnitt kan hoppas över om de är så att din hund är bekväm med att komma nära din kropp och dina händer.

Träning med olika hundar
I detta avsnittet kommer ni få studera träning med lite olika individer

Positioner & stadga för kloklipp

Kloklipp som tricks

SEO text

Betyg och recensioner från studenter

Ingen recension ännu
Ingen recension ännu
Scroll to Top