5.00
(1 Betyg)

Kloklipp för enkla till avancerade fall

Okategoriserade
Önskelista Dela
Dela kurs
Sidlänk
Dela på sociala medier

Om kursen

I denna kursen kommer vi följa Mickey som är jätte rädd för att klippa klor, han har svårt för att komma nära, ta godis, va kvar och värst av allt att klippa i klon. Följ Nathalie och Sofia som tränar hantering med Mickey. Hanteringsträning är så mycket mer och passar super för dig som har en hund med andra rädslor och vill lära dig hur du kan träna dom. Se Laban som demonstrerar ett slutresultat.

Det absolut billigaste i längden vid kloklipp är att träna din egen hund. Hela kursen är 100% belöningsbaserad och videobaserad och du får tillgång till den för alltid när du väl köpt den.

6 Anledningar att gå onlinekursen

 

 1. Hundens hälsa och välmående: En korrekt kloklippning är avgörande för din hunds hälsa. Om klorna blir för långa kan de orsaka smärta, obehag och kan även leda till allvarliga problem som skador på tassarna eller skelettskador. Genom att lära sig att klippa klorna på rätt sätt kan du säkerställa att din hund är bekväm och smärtfri.
 2. Spara pengar: Genom att själv kunna klippa din hunds klor kan du minska de regelbundna kostnaderna för professionell kloklippning hos en veterinär eller hundsalong.
 3. Ökad självständighet & trygghet hos hunden: Att kunna hantera kloklippningen själv ger dig en känsla av självständighet och oberoende som hundägare. Du behöver inte längre förlita dig på andra för att ta hand om den här grundläggande delen av din hunds vård.
 4. Minskad stress för hunden: Många hundar är rädda för kloklippning, särskilt om de har haft dåliga upplevelser tidigare. Genom att lära dig rätt tekniker kan du minimera stressen för din hund och göra kloklippningen till en positiv upplevelse.
 5. Kunskap om säkerhet: En kloklippkurs online kommer att lära dig om de bästa och säkraste metoderna för att klippa klor för att undvika skador eller blödning. Det är viktigt att förstå hur man utför kloklippning korrekt för att inte skada kloens levande del (kärl och nerv).
 6. Flexibilitet och tillgänglighet: En onlinekurs ger dig möjlighet att lära dig och öva på din egen tid och i ditt eget hem. Det är särskilt fördelaktigt för vuxna som har en upptagen tidtabell och kanske inte har möjlighet att delta i fysiska kurser.
Visa mer

Vad kommer du att lära dig?

 • I den här kursen kommer du få hjälp med hanteringsträning med fokus kloklippning. Detta passar dig som är intresserad av rädsleträning och vill följa ett fall där vi jobbar tillsammans under 2 månader. Det du kommer få lära dig kommer även göra nytta för all annan träning ni gör ihop och stärka erat band.
 • Mycket i denna kursen kommer också förbättra annan träning och ni kommer garanterat svetsas samman som ett bättre team rent allmänt. Kursen är även hjälpsam för annan typ av hanteringsträning så som borstning, ta på täcke, sele eller halsband samt torka tassar. Kursen kommer garanterat ge nya infallsvinklar i eran hantering och förhoppningsvis kan du klippa en klo inom kort.

Kursinnehåll

Hur uppstår problem

 • Välkommen, nu kör vi
  00:00
 • Hur blev det såhär?
  04:20
 • Valpträning och för hundar som inte har motstånd
  05:57
 • Träningsplan
  00:00
 • Färdigt resultat
  00:53

Klippa klor

Färdigheter för att klippa en klo (Mickey)
Detta avsnitt kommer handla om färdigheter som behövs inför hanteringsträningen, detta avsnitt kan hoppas över om de är så att din hund är bekväm med att komma nära din kropp och dina händer.

Träning med olika hundar
I detta avsnittet kommer ni få studera träning med lite olika individer

Positioner & stadga för kloklipp

Kloklipp som tricks

SEO text

Betyg och recensioner från studenter

5.0
Totalt 1 Betyg
5
1 Betyg
4
0 Betyg
3
0 Betyg
2
0 Betyg
1
0 Betyg
NC
för 1 år sedan
Fantastisk kurs med väldigt mycket information som även går att tillämpa i annan hanteringsträning. Tydliga och strukturerade övningar som ger resultat. Intressant att hundar som har problem med kloklipp på riktigt är med i kursen så att man får följa deras utveckling. 10/10
Rulla till toppen